jaha...

Nu ar vi pa kho tao...
Vio planerade att bara vara har i nagra dagar och sen aka vidare till kho chang och nagon annan o men vi blev kvar har... Vi orkar inte resa speciellt mycket och stranderna ar ju nastan lika vart man an aker.Fast har vet vi att vi har turkost vattem och underbar sandstrand.Sa har blir vi kvar tills den 22 feb da vi aker till Vietnam i 2 veckor,vet inte vart an men har ni tips sa far ni garna komma med forslag...det vi vet i nulaget ar antingen phu qouc island eller pien tiet lr nat sant!
Vi betalde endast 3400 for biljetten tur och retur fran bangkok for oss bada,inte illa pinkat tycker vi!
Darefter blir det ena hektiska shoppingdagar i bangkok tills vi aker hem....och vad vi langtar,till shoppandet alltsa :)

Tankte nagon dag att vi skulle utforska on oxa...och aka over till nangyang island och snorkla lite annars ar de bara sol sol och ater sol....
Dagarna ar ganska lika varann nu for tiden,vakna,frulle,sola,bada,sola,ananas,sola,bada,sola,bada,dusch,mat,bungen.lasa och ev ner pa stan lr stranden for en chang :) ganska lugna dagar!

Idag sag vi nagot riktigt underhallande :) det avr en thai och en apa som plocka ner kokosnotter,apan plocka ner dem fran de 30meter hoga palmerna och thaien samla ihop dem,ganska roligt noje :) apan var skitrolig han sag ut att gilla det iaf han var helt tills sig nar han fick klattra upp for en palm och slanga ner kokosnotterna :)

Tack Angelica,jag ar jattenojd!

Ha de gott

ps.Asabritta :) det kostar fran ca 300kr natten att bo pa nangyang islands idag :) vad vi har hort iaf!

Halla :)

Idag vart det shopping,lr iaf lite...blev mer "tank pa va det vager ronja,och att vi ska till Bangkok" :)
Men roligt var det

Erik kopte ett par brallor och snorkelset for nu ska han helt plotsligt borja snorkla :)
Jag handla lite skonbrallor :)

Annars ar det precis som vanligt,ska snart ta oss en chang eller tva sen ska vi val ata oxa...

Oj,tittade precis ut och det ar redan morkt, klockan ar bara halv 7.....

Nej farmor du kan va lugn,de var bara lite vagigt ..hade bara vatten upp till knana, men de blaste och vagorna slog upp i ansiktet ,ingen fara,fast om farfar kommer ner da vettetusan :)

Ja hangmattan ar det brak om varje dag,den ar underbar!

ha de gott


ser du nu da mammsen ?




vi pa motorbiken idag


mmmm gott


erik tar sig ett dupp :)


so long

Mae Had och Kho Mad

Halla dar hemma i kylan!

Hur har ni det? daligt med uppdatering,ja de ar ju sa trakigt att skriva nar vi aldrig far hora nagot om er dar hemma,se till och kommentera lite :)

Just nu ar vi i Mae had,lungt och skont stalle dar man kan ga over till en annan o,kho mad! Vi forsokte oss pa det idag nar det blaste som varst,nastan storm,men det gick...forstar inte varfor vi gatt over innan och kikat nar de har varit lattare :) soker utmaningar nu i lugnet kanske!

Vi har aven akt till thongsala och kikat lite idag,bara for att fordriva tiden nar de var sa daligt vader har,sjalvklart var det sol dar....

Blir kvar har i nagra dagar till sen blir det kho tao manaden ut har vi tankt...
Vi maste ju stanna langre pa vissa stallen eftersom vi planerade att fred och dannyboy skulle komma ner sa vi reste ju i ultrarapid fart i borjan sa vi skulle ha tva veckor over tills dess,men ack vi bedrog oss!!
Kan nagon komma ner da???sa man far lite sallis :) Mammasiv kom ner!!! Papparogga med???

Nej har har ni lite foton,detta bestar vara dagar av :)
















over and out...


hej alla familjer och bekanta

Som sagt sa ar vi pa kho pangan dar det inte hander speciellt mycket, darefter bloggandet.
Vi sover ater och tittar pa film pa kvallarna, ronja forsoker ta at sig nagon solstrale om dagen.

Tattueringarna lanker som dom ska och nu ar det inte langt kvar tills iaf min ar helt lakt, ronjas ar redan fardiglakt.
Borjar bli riktigt snygga nu. Ska bli skont att kunna sola och bada igen.

Dagen innan vi akte till kho pangan ville Add ga ut och ta nan chang och spela lite biljard innan vi drog, tyckte vi var en bra ide :) nar vi gick langs gatan sa borjade ronja veva med armarna och springa fram mot nagon som senare visade sig vara Eljans han som ronja trodde hade hus i phuket. Addborjade bli lite trott och avvek ganska tidigt,vid ett kanske :)
Men vi tankte fortsatta ett litet tag till iaf,det vart shotts och redbull/vodka med eljans och han som vi inte vet namnet pa. Men ronjas pappa har tydligen spelat fotboll med honom och tranat martina. Efter ett tag gick vi vidare fran det forsta stallet till ett annat dar eljans kande nagon, dar vart det ytterligare nagon redbull, mittemot var det ett stalle som Ronja hade kollat in dar det var en massa halv nakna tjejer som dansade runt stanger, dit ville hon absolut in medans vi killar stod och absolut inte kande for nagra halv nakna brudar i nyllet....
Sa vi gick val in till slut... och det vart lyckat. Man fick kopa pingis bollar som man skulle lagga innan for tjejernas trosor eljans kopte en handfull med bollar, ronja var forst ut tvingad av eljans sen gick vi laget runt, helt fel var det val inte till slut;)
Efter det stallet avvek eljans och mannen vi inte kommer ihag hans namn pa, dom skulle hem.
Och Ronja full som en kastrull som hon var skulle ju dansa som vanligt och jag hade ingen lust att sta och trampa takt till techno... Sa ronja slog folje med nagra tjejer mitt emot varat rum. Och jag skulle igentligen hem och sova men hade fan ingen lust med det sa jag gick ut och dansa sjalv, haha:) Det blev en riktigt rolig kvall till slut. Pa nagot satt lyckades vi nastan komma hem samtidigt;) da var kl 6 pa morgonen, efter lite snick snack pa trappan kom vi overens om att ga till donken dar inte mycket blev uppatet. Ronja slocknade direkt efter maten och jag tyckte att det inte var nagon ide att forsoka sova for vi skulle checka ut nagon timme efter sa jag holl mig vaken.

Bilder blir det lite daligt med just nu for vi har aldrig kameran med oss och for den delen gor vi ingenting pa dagarna. Men nagra ska vi nog kunna fa fram.

Jag borjar fa hemlangtan, har inte bestamt mig annu om jag blir kvar eller om jag aker hem tidigare vi far se.. Kanske andrar mig nar det borjar handa grejer pa dagarna...


Det har var inne pa Dreamgirls, halvnakendansstallet:)


Filmtittande


Lite solande...


Utsikten fran varan pool..och Ronjas ank fot i hornet..

Hejhej

finally :)

Antligen nagra kommentarer,vi kollar bloggen varje dag och hoppas pa respons,vi saknar ju er och vill "hora" era roster :)

idag har vi endast slappat och tagit de lugnt,jag (ronja) sov lite middag,skoont!
umgatts med vara nya thaivanner(tattueraren och hans fru)
NU BLIR DET KEBABBAS!!!!

ching

Daligt med kommentarer, slutbloggat snart....

Dunk dunk dunk dunk dunk dunk.....
det ar de enda man hor pa kvallarna och tidiga mornar.
Vi ar alltsa pa kho samui just nu.. vadret ar inte det basta, regnat varje dag sen vi kom. Nu ar da regnskuren over efter mindre an en timme men anda:)
Har inte legat pa stranden sedan khaolak och kommer inte heller att gora det under dom 2-3 veckor framover da vi an en gang har tattuerat oss:) ronjas ar klar men min ar inte klar an pa langa vagar! Jag har farglaggning och lite skuggning kvar. Nu kommer folk sakert bli forbannade bara for att man gor en tattuering har men dom ar fan mer nogrann har an hemma med hygien och dom har ALLTID steriliserade nalar!
Ronja ar jakligt nojd med sin, den har inte kunnat blivit battre!
Han som tattuerar oss jobbar aven i Sverige under lagsasongen i thailand. Han haller da till i goteborg, skit trevliga, dom har bjudit oss pa mat i 2 dagar nu, vatten och dricka oxa. JAVLIGT TREVLIGA! Han sa att om vi fick ihop minst 10 personer hemma som ville gora tattuering sa skulle han komma upp till dalarna!:)
Han ar verkligen att rekomendera! Bara att han kunde gora en kurbits malning sager val allt!?
Sa nu blir vi kvar har till den 7 januari sa jag blir klar med min.

Ronja har lite angest for att hon inte far sola pa 2 veckor men ska man vara fin far man lida pin, inte sant?!
Min tattuering har jag velat gora lange nu sa det ar inget forhastat jag har kommit pa!


Work in progress...


Add tattueraren och vi..


Ronjas kurbits!

Pa aterseende....

RSS 2.0