vilken cirkus

Allt borjade redan pa planet, vi borjade med att ta somnpillrena innan vi fick in maten. Maten var foresten jakligt god. Jag skamtade med ronja och sa att nu kommer vi val somna i maten och jag kan ju saga att det var inte langt ifran att vi gjorde det, ingen av oss har nagot minne av att personalen kom och hamtade brickorna med maten och hur vi blaste upp sovkuddarna, haha! Vi sov anda tills det var 1 timme kvar av resan sa det var riktigt skont.

Nar vi landat tog vi en taxi till khosan road. Vi bokade resa till phuket med buss som vi senare fick reda pa att det skulle ta 20 JAVLA TIMMAR!!! i den har varmen.. men det ska nog ga det ocksa.
Vi har redan hunnit med att ta en thai massage som var javligt skont men personalen skrattade at mig(erik).
Efter massagen tog vi en tucktuck pa en liten rundtur det ar nagot med deras markvardiga kung den har helgen sa vi akte runt och tittade pa lite tempel och grejs.
Och i skrivande stund sitter vi pa nagon bokningsbyra som hjalper oss med boende och sant. Riktigt billigt vart allt desutom och vi ska bo pa ett 4 stjarnigt hotell! Vi hade naturligtvis inga kontanter pa oss och jag fick aran att ta ut. Snalla som dom ar har i thailand erbjod dom sig att skjussa mig och jag fick sitta bakom en galen thailandare pa motocykel, ingen hjalm och shorts!det ar ingen direkt pensionarstrafik utan dom kor som darar allihop! men jag ar fortfarande vid liv.
Ronja ar affarskvinna for en dag sa hon sitter och dealar medans jag sitter vid datorn med en kopp kaffe i handen.

Vi skriver mer sen nar vi kommit fram i phuket..

Hej svejs!!

Bilder kommer senare


Kommentarer
Postat av: elisabeth o eithel

Skönt att höra att resa o allt gått bra för er !

Ha så kul !Farsan ska tvätta din bil , för den är VIT av allt vägsalt !

Kram, kram !

Bettan o " pappa "

2009-12-05 @ 10:19:13
Postat av: fredd o danne

men fy fasiken :) erik vi ser dig framför oss :) hahahaha vi pratade igår om att vi är så avis så nu jäklar ska vi satsa på att komma 2 veckor i jan eller feb.. :) hörs sen! puss puss

2009-12-05 @ 12:51:33
Postat av: Marie och Mathias

Har också åkt buss mellan bankok och phuket och det var lååångt. Håll i värdesakerna, vi blev bestulna på visakort och pengar under bussresan. Se till att ni inte har några värdesaker i väskorna under bussen, de hade folk som kröp runt där inne och länsade alla väskor på allt av värde. Hoppas er bussresa blir trevligare än vår! Ha skoj och njut!

2009-12-05 @ 12:57:17
Postat av: Jenny, Charlie & Tilda

Va skönt att ni är framme och att allt verkar gått bra:)

Ta hand om er nu och lyd Marie och Matihas råd om värdesakerna så inte resan blir oväntat kort..

Kramkram

2009-12-05 @ 15:22:17
Postat av: Mammis

Ha Ha Erik du fick väl bula, du äe rolig du! Katterna har det bra,Elvis ligger på Tommens mage hela tiden dom har funnit varandra.Men han tyckte det blev skräpigt vid kattmaten så nu har dom en muppbricka! 100000000 Kramar till er

2009-12-05 @ 15:41:47
Postat av: Mammis

Hej svejs Lisen ville bara tala om att hon tog hem förstapriset i årets KM Disco. Kul va? av 13 tjejer. Hoppas i har kommit fram från den dryga bussresan Krm Kram.

2009-12-06 @ 10:45:51
Postat av: Sassan

Haha erik d

är du idolen eller..:)



Hoppas ni har det underbart..



Puss från Stavanger..

2009-12-06 @ 14:05:59
Postat av: Å-B

Varför tror du att vi åker direkt till Krabi för att slippa den bussresan . En gång aldrig mer .Ha det så jätteskönt.

2009-12-06 @ 15:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0